Tahun 1
Pengenalan kepada Industri Hospitaliti dan Pelancongan
Latihan Bahasa Umum
Perakaunan Kewangan
Pengeluaran Makanan
Prinsip Pengurusan
Pemakanan Makanan, Kebersihan dan Sanitasi
Bahasa Melayu Komunikasi 1 (Pelajar antarabangsa)
Pengajian Malaysia 2 (Pelajar tempatan)
Pembelian, Kos dan Kawalan
Kemahiran Perkhidmatan Makanan dan Minuman
Operasi dan Perkhidmatan Restoran
Bahasa Perancis pengenalan
Revolusi Perindustrian 4.0 di Malaysia
Bahasa Inggeris Akademik
Tahun 2
Prinsip Pemasaran
Minda Pertumbuhan / Bahasa Kebangsaan A*
Pengurusan Kualiti Perkhidmatan
Undang-undang Hospitaliti, Pelancongan dan Makanan
Pengurusan Kokurikulum
Keusahawanan
Operasi Restoran
Perkhidmatan Pelanggan Restoran
Pengendalian dan Penyimpanan Makanan
Tahun 3
Operasi Dapur
Kepimpinan Restoran dan Kemahiran Kerja Berpasukan